Powera – Suomen johtava energiansäästöyhtiö

Kohti energiatehokkaampaa tulevaisuutta

Poweran kunnianhimoinen tavoite on luotsata Suomea kohti huomista, jossa uusiutuvista lähteistä saatavaa, puhdasta energiaa voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Toimimme jokaisessa tilanteessa mahdollisimman asiakaslähtöiseksi, jotta mahdollisimman moni kotitalous sekä yritys pystyisi lähtemään mukaan energiatalkoisiin.
Keskitymme aurinkoenergiaan sekä älykkäisiin energiansäästöratkaisuihin. Aurinkovoiman ja muun puhtaan energian hyötyjä voidaan tehostaa esimerkiksi akuilla ja älyohjelmistoilla, ja haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, kaiken huomioon ottavaa palvelua.
Olemme energiansäästöalan kokenut edelläkävijä, ja olemme esimerkiksi suunnitelleet sekä asentaneet tuhansia aurinkovoimaloita erilaisiin kiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella, sillä aurinkoenergiaa ja älykkäitä energiansäästöratkaisuja voidaan hyödyntää kaikkialla maassamme Lappia myöten. Tähän mennessä pohjoisin kohteemme sijaitsee Kilpisjärvellä.
Panostamme laatuun niin tuotteissamme kuin asennustöissäkin. Käyttämämme tuotteet ovat markkinoiden parhaita ja henkilöstömme osaaminen huippuluokkaa.
Kumppanit

Luotettava kumppani laadukkaissa ratkaisuissa

Emme vain toteuta aurinkosähkö- tai älykästä energiansäästöjärjestelmää, vaan olemme myös asiakkaidemme pitkäaikaisena apuna ja asiantuntevana tukena.

Panostamme erityisesti laadukkaisiin, pitkän elinkaaren ratkaisuihin. Mitä pitempään aurinkosähköjärjestelmä toimii, sitä kannattavammaksi sen käyttö tulee ja sitä pienemmäksi hiilijalanjälki jää.

Suunnittelemme aurinkosähkö- ja energiansäästöjärjestelmän yksilöllisesti jokaiseen kiinteistöön. Otamme huomioon muun muassa talon sijainnin sekä lähistöllä kasvavat puut. Näin pystymme tarjoaman jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista laatua.

Tule mukaan matkalle kohti energiaomavaraisuutta sekä puhtaampaa huomista.

Hyvä tänään.
Hyvä huomenna.

Kestävä kehitys vaatii ennen muuta kestäviä ratkaisuja. Energiansäästöratkaisujen saralla Powera onkin juuri pitkäikäisten ratkaisujen asiantuntija sekä koko alan luotettu edelläkävijä.

Lupauksemme on, että ratkaisumme kestävät yli huomisen.

Toteuttamamme aurinkoenergiajärjestelmät on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Myös älykkäät energiansäästöjärjestelmät on luotu tulevaa ennakoiden. Näin ollen sitä, minkä tänään teemme, ei tarvitse vaihtaa huomenna.

Lisäksi työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa entistä laadukkaampia tuotteita, palvelua sekä ratkaisuja.

Aurinkopaneelit katon lappeella

Arvot ohjaavat toimintaamme

Logo

Asiakaslähtöisyys

Toimimme aina asiakkaidemme parhaaksi. käytämme osaamistamme ja kykyämme tuottaa asiakkaalle tämän tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun, joka tuottaa parhaan tuoton ja säästön. Tehtävämme on olla asiakkaamme kumppani tämän matkalla kohti energiaomavaraisuutta.

Logo

Laatu

Laatu on meille kunnia-asia. Se näkyy käyttämissämme tuotteissa, asennuksissa, asiakassuhteiden hoitamisessa, kumppanivalinnoissa, ihmisissä ja asenteessa. Poweran korkea laatu kaikissa toiminnan osa-alueissa takaa lopulta asiakkaalle parhaan ratkaisun.
Asiantuntijuus-logo

Asiantuntijuus

Me olemme kiinteistöjen energian tuottamisen ja säästämisen asiantuntijoita, joiden puoleen asiakkaat haluavat kääntyä.

Logossa hahmo kukkulan päällä

Edelläkävijyys

Elämme keskellä energiamurrosta. Tämän päivän parhaat opit ovat huomenna jo vanhoja. Poweran edelläkävijyys perustuu jatkuvaan markkinatilanteen seurantaan ja luontaiseen pyrkimykseen tuoda uusimman teknologian tuoteratkaisut asiakkaidensa saataville.

Yrityksille

Maatiloille