Powera - Suomen johtava aurinkoenergiayhtiö

Kohti energiatehokkaampaa tulevaisuutta

Poweran kunnianhimoinen tavoite on luotsata Suomea kohti huomista, jossa aunringosta saatavaa, puhdasta energiaa voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Toimimme jokaisessa tilanteessa mahdollisimman asiakaslähtöiseksi, jotta mahdollisimman moni kotitalous sekä yritys pystyisi lähtemään mukaan energiatalkoisiin.

Olemme aurinkoenergia-alan kokenut edelläkävijä, ja olemme suunnitelleet sekä asentaneet tuhansia aurinkovoimaloita erilaisiin kiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella, sillä aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää kaikkialla maassamme Lappia myöten. Tähän mennessä pohjoisin kohteemme sijaitsee Kilpisjärvellä.

Panostamme laatuun niin tuotteissamme kuin asennustöissäkin. Käyttämämme komponentit ovat markkinoiden parhaita ja henkilöstömme osaaminen huippuluokkaa.

Luotettava kumppani laadukkaissa ratkaisuissa

Emme vain toteuta aurinkosähköjärjestelmää, vaan olemme myös asiakkaidemme pitkäaikaisena apuna ja asiantuntevana tukena.

Panostamme erityisesti laadukkaisiin, pitkän elinkaaren ratkaisuihin. Mitä pitempään aurinkosähköjärjestelmä toimii, sitä kannattavammaksi sen käyttö tulee ja sitä pienemmäksi hiilijalanjälki jää.

Suunnittelemme aurinkosähköjärjestelmän yksilöllisesti jokaiseen kiinteistöön. Otamme huomioon muun muassa talon sijainnin sekä lähistöllä kasvavat puut. Näin pystymme tarjoaman jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista laatua.

Tule mukaan matkalle kohti energiaomavaraisuutta sekä puhtaampaa huomista.

Hyvä tänään.
Hyvä huomenna.

Kestävä kehitys vaatii ennen muuta kestäviä ratkaisuja. Aurinkoenergian saralla Powera onkin juuri pitkäikäisten ratkaisujen asiantuntija sekä koko alan luotettu edelläkävijä.

Lupauksemme on, että ratkaisumme kestävät yli huomisen.

Toteuttamamme aurinkoenergiajärjestelmät on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Näin ollen sitä, minkä tänään teemme, ei tarvitse vaihtaa huomenna.

Lisäksi työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa entistä laadukkaampia tuotteita, palvelua sekä ratkaisuja.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Asiakaslähtöisyys

Toimimme aina asiakkaidemme parhaaksi. käytämme osaamistamme ja kykyämme tuottaa asiakkaalle tämän tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun, joka tuottaa parhaan tuoton ja säästön. Tehtävämme on olla asiakkaamme kumppani tämän matkalla kohti energiaomavaraisuutta.

Laatu

Laatu on meille kunnia-asia. Se näkyy valitsemissamme
komponenteissa, asennuksissa, asiakassuhteiden hoitamisessa, kumppanivalinnoissa, ihmisissä
ja asenteessa. Poweran korkea laatu kaikissa toiminnan osa-alueissa takaa lopulta asiakkaalle turvallisimman
ratkaisun.

Asiantuntijuus

Me olemme kiinteistöjen energian tuottamisen ja säästämisen asiantuntijoita, joiden puoleen asiakkaat haluavat kääntyä.

Edelläkävijyys

Elämme keskellä energiamurrosta. Tämän päivän parhaat opit ovat huomenna jo vanhoja. Poweran edelläkävijyys perustuu jatkuvaan markkinatilanteen seurantaan ja luontaiseen pyrkimykseen tuoda uusimman teknologian tuoteratkaisut asiakkaidensa saataville.

Yrityksille

Maatiloille