Aurinkopaneelit

Uudenmaan alueelle Poweralta

Toteutamme avaimet käteen -aurinkosähköjärjestelmiä Helsinkiin, pääkaupunkiseudulle ja muualle Uudellemaalle.

Aurinkopaneelit Uudenmaan alueelle - myös pk-seutu Helsinki, Espoo, Vantaa

Poweran aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki, mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset. Suunnittelemme, tuomme paikalle tarvittavat tuotteet ja hoidamme asennustyöt. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat järjestelmän tuotantokuntoon avaimet käteen -toimituksena.

Järjestelmän koko suunnitellaan kotisi tai kiinteistösi sähkönkulutuksen mukaan niin, että aurinkosähkön hyöty on maksimaalinen. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen ilmoittamisessa. Voit tutustua vähennyksen ilmoittamiseen Verohallinnon sivuilla: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/nain-ilmoitat-kotitalousvahennyksen/

Aurinkopaneeleilla säästät energiakuluissa.. Aurinkopaneelit Uudenmaan alueelle

Optimaalinen määrä aurinkopaneeleita katollesi

Myyjämme auttavat mielellään sopivan paneelipaketin valinnassa ja laskevat kohteeseesi optimaalisen määrän paneeleita. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkosähköjärjestelmäsi toteuttavat alan ammattilaiset, joilla on takanaan mittava kokemus.

Muista kotitalousvähennys

Voit vähentää verotuksessasi 40 % asennuskustannusten työn osuudesta kotitalousvähennyksenä. Asennuksen kustannukset ovat noin neljänneksen paketin kokonaishinnasta.

Aurinkojärjestelmät ja kotitalousvähennys