Aurinkopaneelit
Tampereen alueelle Poweralta

Toteutamme avaimet käteen -aurinkosähköjärjestelmiä Tampereelle ja Pirkanmaalle.

Aurinkopaneelit Tampereen ja Pirkanmaan alueelle

Poweran aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki, mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset. Suunnittelemme, tuomme paikalle tarvittavat tuotteet ja hoidamme asennustyöt. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat järjestelmän tuotantokuntoon avaimet käteen -toimituksena.

Järjestelmän koko suunnitellaan kotisi tai kiinteistösi sähkönkulutuksen mukaan niin, että aurinkosähkön hyöty on maksimaalinen. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä Verotoimiston oppaassa: 
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/nain-ilmoitat-kotitalousvahennyksen/

Aurinkopaneelit tuottaa puhdasta energiaa. Aurinkopaneelit Tampereen alueelle

Optimaalinen määrä aurinkopaneeleita katollesi

Myyjämme auttavat mielellään sopivan paneelipaketin valinnassa ja laskevat kohteeseesi optimaalisen määrän paneeleita. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkosähköjärjestelmäsi toteuttavat alan ammattilaiset, joilla on takanaan mittava kokemus. Powera toimittaa laadukkaat aurinkojärjestelmät avaimet käteen -periaatteella

Muista kotitalousvähennys

Voit vähentää verotuksessasi 40 % asennuskustannusten työn osuudesta kotitalousvähennyksenä. Asennuksen kustannukset ovat noin neljänneksen paketin kokonaishinnasta. Powera toimittaa laadukkaat aurinkopaneelit Tampereen alueelle.

Aurinkojärjestelmät ja kotitalousvähennys